Eşofman Takımı

Özelliklerinin ne şekilde belirlenmesi gerektiğinin kararının verilmesinin ardından satın alınabilir. Beden ve renk konusunda geniş bir yelpazede hizmet veriliyor. Renk seçeneklerinin olduğu modellerde aynı zamanda kadın ve erkek için de ayrı ayrı model sunumu yapılır. Almak istediğiniz ürünler için detaylı ürün açıklaması verilecektir. Açıklamalar üzerinden tam da sizin için uygun olan bir eşofman takımı almanız mümkün olacak. Takım olarak, eşofman altı ya da eşofman üstü olarak satın almanın gerçekleşmesi mümkün.

Kaleci Malzemeleri

Kalecilerin ilk etapta en özenle seçtiği malzemesi eldivenleri olacak. Elleri hem koruyan hem de rahat bir şekilde hareket etmesini sağlayan bir eldiven ile kalede durmak son derece keyifli. Kaleci malzemeleri dendiğinde aklınıza gelen eldiven için çok sayıda özellik var. Bu özelliklerin seçmiş olduğunuz eldivende olmasına dikkat ederek, avantajlı bir kullanım elde edebilirsiniz. Kaleci eldiveninde olması gereken özellikler üzerinden hareket etmeniz durumunda sorun yaşamadan, istediğiniz eldiven ile kalede durmanın keyfini çıkarabileceksiniz.

Giyim Ürünleri

Spor giyim için ihtiyacınız olan her ne varsa sunuluyor. Malzemeleri temin etmek için özelliklere göre, beden ve renk seçeneklerine göre seçim yapabilirsiniz. Formalar, dizlikler, eldivenler, eşofmanlar ve çok daha fazlası spor giyim malzemelerinin içinde yer alıyor. Giyim malzemeleri kapsamında kadın – erkek seçeneklerinin olduğunu göreceksiniz. Sizin ihtiyacınız olan ürünü cinsiyetiniz üzerinden arama yaparak bulmanız kolaylaşacaktır. Hem spor malzemeleri hem de spor giyim için gerekli olan ihtiyaçlarınızı direkt olarak temin edebilirsiniz.

GENÇ SPOR

Forma İmalatı

Firmamız, sektöründe deneyimli, konusunda uzman ve teknik kadrosu ile yıllarca hizmet vermektedir.

Sporda başarının yakalanması ve sağlanmasında kullanılan alet ve ekipmanların uluslararası standartlarda ve kalitede olması için özenle hizmet vermektedir.

Firmamız isteğe göre forma, eşofman, çanta, kupa, madalya, özel gün kıyafetleri (23 Nisan, 19 Mayıs vb.) siparişleriniz özel olarak üretmektedir. Spor kulüpleri, okullar, özel kurumlar, belediyelere ve düzenlenen turnuvalara göre özel siparişleriniz yapılmaktadır. Siparişleriniz anlaşmalı kargo şirketi tarafından güvenli ve zamanında teslim edilmektedir.

Her türlü spor malzemeleri temini sizlere özel çözümlerle hizmetinizdeyiz.
Kaliteyi ucuza almak isteyenlerin doğru adresindesiniz. Daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz.

ÖZEL FORMA YAPTIR

TAKIMINI GİYDİR

Farklı beden, kumaş ve renk seçeneği ile üretilen çok sayıda forma var. Müsabaka sırasında, spor sırasında kendinizi rahat hissedeceğiniz seçimler yapabileceksiniz. Almak istediğiniz forma için olmasını istediğiniz özellikler neler? Ürünlerin sahip olduğu özellik, sizin rahat bir şekilde spor yapmanızı sağlayacak şekilde oluşturulmuştur.

Dri – Fit teknolojisi sayesinde üretilen çok sayıda formada spor yapmak çok daha zevkli olacak.
Hava alan kumaşlar, Terlemeyi önleyen kumaşlar, Yapılacak spora ve mevsimsel şartlara özel formalar, Düz kesim – özel kesim formalar...

Gibi pek çok özellik formalarda bulunuyor. Aynı zamanda yüksek performans özellikli polyester kumaşının kullanılması ile kuru ve rahat olmanız sağlanacaktır. Bu özelliklerin bulunduğu çok sayıda formada; renk, beden seçeneği olduğundan gönül rahatlığı ile seçiminizi yapabilirsiniz.

FORMA ÜRÜNLERi

Yeni Nesil Forma

Forma Dükkanı; hayal ettiğiniz, düşünüp de yaptıramadığınız formayı imal ediyor. Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Maç, Turnuva, Takım, Asker, Spor Formalarını istediğiniz şekilde tasarlayalım, taraftar, takım Logo, Arma numara ve isim yazalım. Sizin Tasarımlarınızı formalara basalım. Haydi tasarımlarınızı gönderin …

İşte Forma Dükkanı Farkı; siz Tasarlayın biz imal edelim. Spor Kulüpleri, Üniversite, Dernek, Vakıf, Hastane, Okul, Lise, Belediye, gibi tüm kurumlarımızın futbol, basketbol voleybol Formaları, logoları kullanılarak çıkmaz ve (nefes alabilen insan sağlığına zararı olmayan) baskı ve 1.kalite, ter tutmayan, sporcu sağlığına zarar vermeyen, aktif spor için üretilen, regüleli kumaşlarla imalat yapılmaktadır. Istediğiniz taktirde modellerdeki renklerimizi değiştirebilirsiniz. Yani dilediğiniz renklerde sipariş verebilirsiniz.