Antrenman MalzemeleriEşofman

NIKE DRY SQUAD 17 TRACKSUIT 832325

578views

Nike 832325 Dry Squad 17 Knit Track Suit Eşofman Takımı
832325-463
NIKE Nike Academy Sideline Woven Warm Up erkek futbol eşofman takımı, sahada ve antrenmanlar esnasında üst düzey konfor ve nefes alabilirlik sağlayan detaylarıyla performansı destekler. Mesh astar, fermuarlı yan cepler ve hafif kumaşı sayesinde günlük olarka da tercih edilebilir.
– Hem eşofman altı hem de cekette güvenli taşımalar sunan fermuarlı yan cepler, – Rahat ve kaymayan uyumlar için daralan bilek yapıları, – Tam boy fermuarlı ceket ve yüksek yaka, – Cildin kuru ve rahat kalması için teri hızla uzaklaştıran Dri-FIT teknolojisi, – Ceketin manşet ve bel bölgelerinde ısı korunumu sağlayan nervürler, – Eşofman altı bel çevresinde konforlu, güvenli uyumlar sunan elastik bant, – Nefes alabilirlik sağlayan file astar, – Eşofman altı bileklerinde giyip çıkarma kolaylığını artıran fermuarlar, – Nike Swoosh logoları, – Dirsek bölgesinde hareket edebilirliği artıran eklemli yapı, – Malzeme: %100 polyester.
Bu yüksek performanstaki mikrofiber polyester kumaş, hareketli yüzeyiyle vücudunuzu terden korur. Teri hızlıca buharlaşabileceği kumaşın yüzeyine atarak kuru ve rahat kalmanıza yardımcı olur.